Set margele albastre cu bratara cercei si colier pietre albastre sticla de Murano Italya

Set margele albastre cu bratara cercei si colier pietre albastre sticla de Murano Italya

Descoperă eleganța și rafinamentul setului de mărgele albastre cu brățară, cercei și colier din pietre de sticlă de Murano, Italia. Lucrate cu migală, aceste piese prezintă pietre prețioase albastre strălucitoare ce captează lumina într-un mod unic. Cu designul lor artistic și sofisticat, aceste bijuterii adaugă un plus de stil și glamour oricărei ținute. Fie că dorești să strălucești la ocazii speciale sau să adaugi un strop de eleganță cotidianului, acest set excepțional va impresiona prin frumusețea sa distinctă.

Ceas de perete din lemn realizat de artist plastic membru UAPR

Ceas de perete din lemn realizat de artist plastic membru UAPR .Elegant și funcțional, ceasul de perete din lemn cu calendar adaugă un farmec rustic și utilitate practică oricărui spațiu. Fabricat din lemn de calitate, acesta indică precis ora și afișează ziua, data și luna. O piesă centrală în decor, aduce simțul naturii și originalitatea, potrivindu-se perfect în diverse încăperi. Combinația de ceas și calendar îl face ideal pentru sufragerie, dormitor sau birou, aducând eleganță și funcționalitate în casa ta.

Tablou VerDE Concept cu plante stabilizate

Tablou  VerDE Concept,  creatie  din plante si muschi stabilizati, simbolizând dragostea. Designul modern și rafinat completează orice încăpere, iar plantele tratate special păstrează aspectul proaspăt și viu. Fiecare tablou VerDE Concept este unic, aducând o notă de prospețime și eleganță. O piesă decorativă impresionantă pentru pasionații de natură și artă. Bucură-te de frumusețea naturii într-un mod durabil și inedit, fără a avea grijă de plantele tale.

Statuetă Cuplu, 35 cm înălțime – Artist plastic din Franta

Statuetă Cuplu, 35 cm înălțime, rașină metalizată,sufltă cu pulbere de aur.

Artist plastic din Franta.

 

 

Stergar romanesc vechi de peste 100 de ani

Stergar romanesc realizat din tesatura aleasa de culoare neagra cu motive traditionale omologate
Vechi de peste 100 de ani de la mănăstirea Neamt.

Dimensiune 51×100

Set 6 cărți pentru copii

Setul „6 cărți pentru copii” scris de autorul Dican Elena reprezintă o colecție valoroasă de povești potrivite pentru copiii de diferite vârste. Aceste cărți sunt concepute pentru a inspira, educa și amuza copiii, contribuind la dezvoltarea lor cognitivă și creativă. Fiecare poveste din set prezintă aventuri captivante, personaje interesante și învățăminte morale esențiale.

Set – inel și cercei material otel inoxidabil, piatra zirconia

Explorând gratia și durabilitatea, inelul și cerceii confecționați din oțel inoxidabil cu pietre zirconia te învăluie într-o strălucire încântătoare. Designul lor sofisticat, înaripat de eleganța minimalismului, emană un farmec subtil. Aceste accesorii rafinate se remarcă prin rezistență și strălucirea lor irezistibilă, aducând un strop de splendoare în fiecare moment.

Colier argint placat cu un strat de aur fin

Vă prezentăm o ofertă unică în cadrul acestei licitații, un colier impresionant și elegant, realizat din argint de înaltă calitate și placat cu un strat de aur fin. Aceasta este o bijuterie deosebită, care îmbină frumusețea și rafinamentul materialelor cu un design sofisticat și detalii istorice. Este încrustat cu o piatră corneolă în centrul său, care adaugă un element de culoare și eleganță. Corneola este o piatră semiprețioasă cu nuanțe calde de maro-roșu, cunoscută pentru frumusețea și proprietățile sale vindecătoare.  Pe laturile colierului sunt montați doi banuți antici din bronz, având fața lui Augustus, unul dintre cei mai importanți împărați romani. Acești banuți adaugă o notă istorică și culturală bijuteriei, conferindu-i o valoare adițională. Colierul cântăreste 35.3 gr

Set cercei cu medalion și flori roșii

Această colecție aduce o notă deosebită în lumea bijuteriilor, captând esența tradițiilor basarabene. Cercei cu medalion pe fundal negru și flori roșii este meticulos lucrat manual, purtând cu el frumusețea și pasiunea creatorului. Un set ce emană autenticitate și farmec, reprezentând o adevărată comoară a creativității și meșteșugurilor locale.

Set cercei cu medalion galben si flori mov

„Setul Creații Basarabene” – o colecție unică, lucrată manual, care include cercei cu medalion galben, înconjurați de delicate flori mov. Fiecare piesă este o operă de artă ce emană frumusețe și tradiție basarabeană. Acest set adaugă farmec și autenticitate ținutelor tale, reprezentând o adevărată comoară a măiestriei și creativității.