Fundația Speranță pentru Voi și AFAR au inaugurat șantierul Căminului pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc

Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc vineri, 31 ianuarie, în prezența și cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, și a primarului comunei Giroc, Ionel Toma.

Azi este o zi mare pentru mine și colegele mele! La ora 16.00, am sfințit cu ajutorul IPSS, mitropolitul Ioan al Banatului, începerea construcției Căminului pentru persoane în vârstă, la Giroc, lângă Timișoara! Doamne ajută! Fundația” Speranța pentru voi” și-asumat acest proiect social și speră să-l ducă la bun sfârșit! Așteptăm ajutorul oamenilor de bună credință care vor putea dirija 2% din impozitul pe venituri a persoanelor, sau procent din impozitul pe profit, pentru o cauza nobilă! Azi 31 ianuarie 2020, au început lucrările de construcție a căminului pentru seniori. Fundația “Speranța pentru Voi” din Timișoara a cărei președintă este europarlamentara Maria Grapini, cu sprijinul extraordinar al AFAR, va gestiona acest proiect. Vă îndemn pe cei ce doriți să sprijiniți proiectul să o faceți. Mai întâi suntem oameni indiferent de statut social. Mulțumesc Primăriei Giroc, domnului primar și viceprimar din Giroc, consilierului local -omului bun – care ne-a donat terenul, IPSS Ioan, mitropolitul Banatului și tuturor celor care au susținut acest proiect!”, a spus Grapini.

Fundația Speranța pentru Voi și AFAR speră în ajutorul bănățenilor care vor putea dirija 2% din impozitul pe venit sau 3,5% din impozitul pe profit, pentru o cauza nobilă: finalizarea Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc.

Cu acest prilej, edilul Ionel Toma a spus: ”Iată că azi s-a pus piatra de temelie la acest important proiect, inițiat de doamna Grapini, împreună cu partenerele ei. Este o acțiune extraordinară pe care o așteptăm în practică de mai mulți ani, dar din cauza birocrației s-a tergiversat. Va fi un așezământ care va asigura un adăpost sigur și modern pentru mai mulți seniori, care vor dori să fie cazați aici și vor avea toate condițiile și toate facilitățile moderne. Aici își vor găsit un loc cu bani puțini”.

 

563902FD-CCAF-497E-8E6D-6351EB63EC80
191E8316-AD88-46A2-8812-45AACE10CE7D
53143AA1-4AC5-4283-919F-A0C2904A4DC4

Grapini a mai spus: ”Azi am reușit încă un pas în proiectul Fundației” Speranța pentru Voi”. Acum, câțiva ani în urmă, am avut un vis: să reușesc să conving colegele mele din AFAR să înființăm Fundația “Speranță pentru Voi”, care să aibă un singur scop: construcția unui cămin pentru persoanele în vârstă! Și am convins șapte colege! De câțiva ani ne străduim noi cele șapte dar și toate colegele din AFAR să strângem bani pentru acest proiect. Nu avem toți banii încă dar am decis să începem. Și iată că, vineri 31 ianuarie 2020, am demarat lucrările, iar ÎPSS Ioan a binecuvântat șantierul și locul unde se va înălța căminul. Mulțumesc tuturor oamenilor cu suflet bun care ne-au ajutat să ajungem în acest punct! Mai avem mult de parcurs până la finalizare, dar eu cred în Dumnezeu și în existența oamenilor generoși! Binecuvântarea IPS mitropolitul Banatului este pentru noi un semn bun că vom putea termină acest vis și îl vom transformă în realitate. E atât de necesar! Doamne ajută!”.

SURSA https://www.banatulmeu.ro/