CERCEI CU CRISTALE SWAROVSKI ȘI ARGINT

Cercei cu Cristale Swarovski și Argint 925

Cristalele Swarovski sunt foarte versatile, ele pot fi purtate în absolut orice ocazie, completează fericit o ținută office, casual sau de ocazie.

Cercei cu Cristale Swarovski și Argint 925

CCristalele Swarovski sunt foarte versatile, ele pot fi purtate în absolut orice ocazie, completează fericit o ținută office, casual sau de ocazie. Acest tip de cristale sunt comercializate sub de numirea de „picătura” și,  cu adevărat ne duc cu gândul la picăturile de ploaie în care se oglindesc razele soarelui…Culorile cristalelor sunt golden shadow și luminous green. Tortițele sunt din Argint 925, marcajul se regăsește pe partea teșită, exterioară. Este un tip de argint care-și păstrează strălucirea în timp și nu se zgârie ușor. Cristalele au 22 mm iar tortițele 27mm.

 

DESPRE ARTIST

Sunt Camelia Gerhardt, fost jurnalist în presă scrisă, radio și TV, redactor Mediafax, Ziarul „Financiar”,  corespondent PRO TV, Radio Europa Liberă, Național și N 24. Sunt pasionată de obiectele unicat, personalizate, care transmit emoția creației. Mi-am descoperit demult și oarecare talent pentru confecționat produse de artizanat astfel că în 1987 am solicitat UAP Sibiu (Uniunea Artiștilor Plastici) să-mi confere statutul de membru colaborator cu atestat. L-am obținut. Meșteșugul meu a rămas la nivel de hobby dar l-am dezvoltat permanent și constant astfel că acum am un frumos atelier de creație și o investiție, un Plan B pentru perioada când voi avea mai mult timp, anii trec, perioada pensionării se apropie…😊 Lucrez în mare parte bijuterii handmade dar și obiecte vestimentare, decoruri…Folosesc pentru bijuterii diverse materiale, de la pastă polimerică la argint, pietre semiprețioase, cristale Swarovski sau de alt fel…Lucrez cu aceeași dăruire orice fel de material, nu pot spune că prefer unul anume, totul depinde de stare sau de dorința clientei. Departe de a fi o adevărată afacere deocamdată, pot spune că sunt mulțumită și plină de recunoștință pentru că produsele mele au trecut demult granițele țării. Cele mai multe comenzi le am din comunitatea româncelor din Canada. De ce apelează la mine și nu la altcineva, clientele mele? Poate pentru că am o bucurie imensă de a insista pe detalii. Perfecționistă din fire,  sloganul „merge și asa” nu mă caracterizează. Așa că insist, modific, o iau de la capăt, până când pot spun, da, sunt mulțumită și văd că clienta îmi zâmbește. Cea mai mare satisfacție. De ce Fondul Plastic? Din nostalgie! Primele mele produse, bijuterii, rochii, poșete, le-am vândut prin fosta instituție cu același nume. Au fost 2 ani în care am avut satisfacția de a fi alături de artiști faini care mi-au dat curaj să continui și după ce magazinele Fondul Plastic și-au închis porțile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *